A Canon CPS szerviz összes szolgáltatása elérhető már Magyarországon is


A Canon CPS szerviz összes szolgáltatása elérhető már Magyarországon is

Budapest, 2013. szeptember 9. – Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services (CPS), amely díjmentesen nyújt exkluzív szolgáltatásokat a Canon modelleket használó profi fotósok és videósok számára. A CPS szolgáltatás célja, hogy folyamatos támogatást és tájékoztatást nyújtson, és világszerte segítse a profi fotósokat a Canon eszközök használatában.

 

Alex Buono Camera - H 2013

A CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: arany, ezüst és platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető fokozata van, melyekre a felhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére, sorozatszámára, illetve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére. A regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. A Canon a tagok számára a CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen elküldi, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés már Magyarországon is elérhető. Magyarországon CPS tagsággal rendelkezők számra a Camera Kft. nyújt teljeskörű szervizszolgáltatást.  A Camera Kft. szakképzett munkatársai a mai naptól várják a régi és az új CPS tagokat egyaránt.

A CPS szolgáltatással párhuzamosan a professzionális termékek értékesítésére és a professzionális felhasználók szakmai kiszolgálására új rendszert vezetett be a Canon. Az európai struktúrával harmonizálva Magyarországon is csak a Canonnal szerződést kötött PRO Partnerek értékesíthetik a Canon professzionális termékeit. Jelenleg három szerződött partner van Magyarországon, ahol a felhasználók professzionális minőségű szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak. A három PRO partner és elérhetőségeik az alábbiak:

  • Camera Kft.

1085 Budapest Somogyi Béla u. 19.

Tel.: 266-8085

www.camerakft.hu

  • Fotoplus Kft.

7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky. u. 11., Árkád Üzletközpont

Tel.: 72/523-105

www.fotoplus.hu

  • Penna Media Kft.

Budapest, Törökvész u. 95-97/D

T: 325 8772

http://penna-poor.hu/

A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található:

http://www.canon-europe.com/cps

 

Regisztráció:

https://cps.canon-europe.com

Canon Europe

A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, a japán Canon Inc. leányvállalata. Az 1937-ben alapított Canon Inc. több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai kutatások és fejlesztések területén. Bővebb információért kérjük, látogasson el a Canon magyar nyelvű honlapjára: www.canon.hu.