Az év talán legizgalmasabb hete kezdődik: NAB és Musik Messe


Már legalábbis azok számára, akik érdeklődnek a professzionális kép és hang világának műszaki újdonságai iránt, tényleg fontos lesz a következő pár nap. Las Vegasban NAB, Frankfurtban Musik Messe szokás szerint sok, sok várható érdekességgel. Ahogy ez már jó pár éve szokás, a fontosabb és hozzánk közelálló újdonságokról igyekszünk a teljesség igénye nélkül hírt adni.  Anno még 1997-ben történt meg először, hogy röviden tudósítást írtunk az NAB-ről, ez részben emailen  részben faxon került a kiválasztott kevesekhez, hiszen az internet idehaza akkor még gyerekcipőben járt és mint kiderült, sokak megkedvelték a napi tudósításokat. Azóta is megmaradt ez a szokásunk, bár a jelentősége az internet, Facebook, twitter korában minden bizonnyal sokkal kisebb.

2003 különleges év volt, hiszen a Beep Kft-vel közösen mi is kiállítottunk a NAB-on.  Azt hiszem miénk lehetett a valaha volt legkisebb stand:

3

1

2003 érdekes év volt azért is, mivel akkor már szinte minden kamera gyártó bemutatott valamilyen nem szalagos rögzítésű kamkordert, ha másképpen nem is, legalább deszkamodell szintjén.

Az idei izgalmak felvezetéséül előszedtem egy rakás fotót az akkor készítettekből.