Új Devialet D-Premier firmware: 5.7


Jövő héten új Devialet firmware válik elérhetővé, az 5.7 és az Air szoftver is fejlődik, jön az új 1.5 verziója. A Devialet iOS app ezentúl lehetővé teszi, hogy iPad-ről is le lehessen játszani közvetlenül a Devialet-re wifin keresztül.
Az ingyenesen letölthető 5.7 firmware fontosabb újdonságai:
  • új wifi protocolt fejlesztett a gyártó, amelynek segítségével a hatásos távolság a négyszeresére és az átvitel sebessége a duplájára nő
  • A dual mono konfiguráció esetében a teljesítmény 2x 500W-ra nő és stabilan tud majd dolgozni akár 2 ohmra is, a quad mono konfig esetében így bőven 2x 1000W felett lesz a kimenő teljesítmény.
  • Használható lesz a D-Premieren lévő mindkét HDMI csatlakozás. A sztereó Devialet konfiguráció esetén így csatlakoztatható lesz a meglévő Blu-Ray, DVD játszó, vagy hálózati játszó továbbá lehetséges lesz 3 vagy 4 Devialet használata esetén 5.1 illetve 7.1 hang lejátszása a Devialet D-Premier erősítők használatával. A dekódolást ebben az esetben a player végzi és csak a digitális stream D/A átalakítását végzi a D-Premier. HDMI 1.3 és max 8 csatorna 192 kHZ/24 bit PCM támogatott.
  • Van új ingyenes Devialet iApp is. Ez már nemcsak a távvezérléshez használható, mint az eddigi, de segítségével lehetséges a zenék streamelése is a Devialet felé digitálisan közvetlenül az iOS eszközről. Az új Devialet iApp a megjelenést követően ingyenesen letölthető lesz.
Az új firmware valamikor a november 19-vel kezdődő héten lesz ingyenesen letölthető a Devialet honlapjáról.
Készült az elmúlt hónapok folyamán új Devialet film is, ez elérhető a youtube oldalunkon: