Canon EF 24-105mm f/4L IS USM optika – a Canon C100 kamerával csomagban


Ha fontos a mozgékonyság és döntő az objektív minősége, az L-sorozat EF 24-105 mm f/4L IS USM objektívje az egyik legjobb választás könnyű zoom optikák között. Méretét, súlyát és alkalmazhatóságát tekintve ideális az új EOS C100 kamkorder tartozékaként történő felhasználásra. Képstabilizátora kiemelkedően hatékony és így a kézből történő forgatáskor a használata akár drágább stabilizátor eszközök használatát is kiválthatja.

Funkciók

  • L-sorozatú optika
  • Könnyű, 4,3-szoros zoom
  • f/4 fényerő a teljes zoomtartományban
  • 3 fokozatú képstabilizátor
  • Super UD és aszférikus lencsetagok
  • Gyors autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • A kör alakú blende kialakítás kellemesen elmosódott hátteret ad
  • Puha hordtáska és napellenző
A profik könnyű zoom alapobjektívje. 
L-sorozatú minőség
Az EF 24-105 mm f/4L IS USM a Canon precíziós optikájának legjavát tartalmazza. Az L-sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának zászlóshajója, amely a kiemelkedő képteljesítményt és maximális kezelhetőséget a por- és nedvességálló konstrukcióval kombinálja.Könnyű
A mindössze 670 g tömegű EF 24-105 mm f/4L IS USM 4,3-szoros zoomtartományra ad lehetőséget.Fix rekesznyílás
A rekesznyílás a teljes fókusztáv-tartományban változatlan, ezért a fényképészek a legnagyobb rekesznyílással élesre állíthatják a képet és egészen 105 mm-ig zoomolhatnak a zársebesség csökkentése nélkül.

Képstabilizátor
Az EF 24-105 mm f/4L IS USM a Canon 3 fokozatú képstabilizátorát (IS) tartalmazza. A kézből fényképezéshez ideális IS objektív a kép életlenségének észrevehető csökkenése nélkül három zársebesség-értékkel kisebb zársebességet tesz lehetővé.

Super UD és aszférikus lencsetagok
A másodlagos kromatikus aberráció kiküszöbölésére az objektív egy Super UD (különlegesen kis diszperziójú) üveglencsét tartalmaz, a szférikus aberrációt (gömbi hibát) pedig aszférikus lencsetagokkal korrigálja. Az eredmény borotvaéles, nagy kontrasztú, torzításmentes, a tárgyak élein színtörés nélküli kép a teljes zoomtartományban.

Autofókusz
A gyűrűs USM (ultrahangos motor) ultrahang-rezgésekkel mozgatja az érzékeny, csaknem zajtalan, gyors autofókuszt. A jó rögzítőnyomaték precízen, túllövés nélkül megállítja a fókuszáló lencsecsoportot. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt. A minimális fókuszálási távolság a teljes zoomtartományban 0,45 m.

Super Spectra lencsebevonatok
Az optimált Super Spectra lencsebevonatok és a lencsetagok alakja elnyomja a becsillanást és a szellemképet, ami a digitális fényképezőgépeknél gyakrabban jelenik meg a képérzékelő fényvisszaverése miatt. A lencsebevonatok hozzásegítenek az igazi színegyensúly eléréséhez és a nagyobb kontraszt révén az élénk, valósághű képekhez.

Kellemesen elmosódott háttér
A csaknem tökéletesen kör alakú blende kialakítása hozzásegít az egyenletes és kellemesen elmosódott háttérhez.

Tartozékok
Az objektív tartozék a virágszirom alakú napellenző és a puha hordtáska.

http://www.canon.hu/For_Home/Product_Finder/Cameras/EF_Lenses/Standard_Zoom/EF_24-105mm_f4L_IS_USM/

3 thoughts on “Canon EF 24-105mm f/4L IS USM optika – a Canon C100 kamerával csomagban

Comments are closed.