Ingyenes Avid Media Composer és Symphony 6.5 upgrade


Sajnos csak azoknak, akik érvényes support szerződéssel rendelkeznek illetve akik 6.0.x szoftvert (újat vagy upgradet) vásárolak 2012 augusztus 8 és szeptember 7 között. Ők is csak akkor jogosultak a letöltésre, amennyiben regisztrálják szoftverüket október 7-ig és bejelentkeznek az Avid Purchase Protection oldalán:

http://www.avid.com/US/support/protect

A kiegészítő szoftverek megfelelő verzióinak az aktiváláshoz az alábbi Avid oldalt kell meglátogatni:

http://apps.avid.com/ThirdPartyTool/

 

2 thoughts on “Ingyenes Avid Media Composer és Symphony 6.5 upgrade

 1. 3 napos tesztelés után visszaálltem a 6.0.3-ra.
  Iszonyú rosszak a tapasztalataim.
  A legidegesítőbb, hogy a (windows) Quicktime AMA-ban van valami hiba. Source monitorban – kb. 25-30 fájl megtekintése után a zöldre vált a képernyő, és kifagy a MC. A QT AMA még 6.0.3-ban nem szagatott, míg 6.5-ben már szaggatt, mind MAC-en, mind Win alatt.
  Újra visszatért az idegesítő billenytűzet probléma. A magyar billentyűzet shortcutjai ismét nem működnek megfelelően.
  AAF export/import-nál gyakori jelenség a “The application binary file has been corrupted, please reinstall the system” üzenet.
  Összeségében nagyon instabil a 6.5.

  Sokat dolgozunk emelett fs100 AVCHD fájlokkal. Most ugyan kijött az 1.1-es upgrade, de nem sokat dobott a dolgon. Mérföldökkel elmarad mondjuk az XDCAM AMA mögött. Persze az fs100 nem broadcast, de akkor is. Persze ott a transcode-olás…

  Talán az új funkciók között a leghasznosabb az audio keyframe-k másolgatása, külön kijelölése.

  Ezért pénzt kérni? NONSZENSZ

 2. Nálunk a céges demó gépeken mxf fileokkal nem tapasztaltunk drámai problémákat. Igaz minden gép újra volt húzva teljesen a 6.5 telepítése előtt, minden gép az Avid által meghatározott HP vagy Mac konfig, nem összerakott és nem próbálkoztunk még avchd anyagokkal sem. A ““The application …” hibaüzenet már a 6-os verzióban is előfordult, az tényleg elég sajnálatos ha még mindíg előjön. Az XDCAM AMA kezeléshez a Sony upgradet fog kiadni nemsokára és a Canon upgrade is várható.

Comments are closed.