Meghívó: Canon 4k kamera bemutatók, vetítések az IBC-n


Azok számára, akik részt vesznek a hétvégi amszterdami IBC szakkiállításon, feltétlenül javasoljuk a szombat délelőtti programok közé beiktatni a Canon nagy felbontású új 4k kameráival (C500, EOS 1 DC) és az új Cinema optikákkal készül felvételek megtekintését. A gyártó szombaton, 8-án bemutató vetítést szervez 10.50 és 12.00 órai kezdettel az IBC un Big Screen Auditoriumában.

 

Természetesen mindazokat, akik érdeklődnek a Canon videós-televíziós, filmes, digitális mozis és cinema optika újdonságai valamint új 30 inches 4k felbontású monitora iránt szeretettel várjuk a gyártó 11-es hallban lévő D55-ös standján is, a kiállítás ideje alatt.
Az előzetes információk  2012-es IBC slágertermékei a nagy felbontású megfizethető kamerák és tartozékaik lesznek és ebben a szegmensben a Canon az egyik legfontosabb, leginnovatívabb gyártó, a fényképezőgép-alapú (nagy érzékelős) videózás forradalmának elindítója.
Nemcsak a reklám – és játékfilmesek, videóklip készítők és a kísérletezőkedvűek, de a hiradósok, dokumentumfilmesek, animátorok, az élő események közvetítésében dolgozók is figyelemre méltónak fogják találni a Canon Cinema EOS C100, C300 és C500 kameracsaládját és optikáit és mindazokat a tartozékokat, amivel gyakorlatilag bármilyen igényre és produkcióra gazdaságosan testreszabhatóakká válnak  a kamerák.
Canon kamera információk a blogunkon:
Várunk mindenkit szeretettel a kiállításon.