NAB 2012: Avid Symphony szoftver 80% kedvezménnyel – 1000$ nettó áron


Az első NAB bejelentés az Avidtől a Symphony szoftver 80%-os kedvezménnyel történő megvásárlására vonatkozik. Mindazok, akik rendelkeznek egy FCP, Avid Media Composer, Xpress Pro, Xpress DV legális és regisztrált licensszel, 2012 június 15-ig 1000 USD plusz ÁFA áron meg tudják majd vásárolni az univerzális maszteringre és igényes finiselésre, elsődleges és másodlagos színkorrekcióra fejlesztett Media Composer nagytestvért, a Symphony szofvert.

http://www.avid.com/us/press-room/Avid-Offers-Unprecedented-Limited-Time-Symphony-6-Crossgrade-Promotion

Ha létezik kihagyhatatlan alkalom, akkor ez biztosan az.

A tavalyi FCP – Media Composer crossgrade akció is sikeres volt, sok tucatnyian frissítettek FCP-ről Media Composerre, ez a mostani lehetőség pedig aprópénzért minden Avid tulajdonos számára lehetőséget ad majd az igényes színkorrekció és finiselés világába belépni.

A várható kamera újdonságok miatt az is igen fontos, hogy a Symphony képes a DNxHD 444 RGB  kodek minőségében rejlő lehetőségek kihasználására, továbbá fontos és sokak által sűrűn használt lehetősége a Symphonynak az un forrás oldali korrekció lehetősége is, ami különösen a tévé sorozatok vágóinak ad alkalmat a finiselés során a visszatérő arcok, jelenetek korrekciójának egyszerűsítésére.

A szoftver lehetőségei persze nem avatnak automatikusan minden vágót képzett coloristtá, de van olyan tervünk, hogy valami tanfolyammal segítünk majd az érdeklődőknek legalább az alapokat elsajátítani.