Kipróbálható a Canon EOS C300 kamera február 22 és március 6 között


Mint ahogy ezt már sokan tudják hírleveleinkből, cégünk a Canon Magyarország hivatalos viszonteladó partnere lett a Canon broadcast kameráinak (XA, XF és az új Cinema sorozat) hazai eladására.

 

A megtisztelő lehetőséget kihasználandó, módot adunk a nagy számú érdeklődőnek, hogy az új EOS C300 Cinema sorozatú kamerát kipróbálhassák, kézbevehessék, analizálhassák február 22 és március 6 között. Mivel a hírleveleinkben ezt a lehetőséget már egy ideje közzétettük, így a napok jó része beleértve a hétvégéket is már foglalt, de még egy-két érdeklődőnek talán tudunk helyet szorítani a naptárban.

2010 és 2011 a megfizethető nagy érzékelős videó kamerák megjelenésének éve volt, 2012 pedig az elterjedésük éve lesz. Egész iparág épül már a kiegészítők gyártására, és egyre többen ismerik fel a nagy érzékelők használatának előnyeit még akár broadcast televíziós filmek, sőt hírek, dokumentumfilmek gyártásakor is, a hagyományos 1/3, 1/2 vagy 2/3 inches érzékelős broadcst kamerákhoz képest. A (H)DSLR fényképezőgépek (kamerák) videózásra történő használata elindította a filmes gyökerekhez való visszatérés folyamatát a variós, zoomos televíziós kis képernyős megjelenítőre optimalizált képalkotás világából a szép képek és a filmes kameramozgások irányába, nagy felbontású és nagy méretű megjelenítők világába, ami hitünk szerint igen jó dolog. Ennek a folyamatnak a C300 egyik legnépszerűbb eszköze lesz várhatóan. Átgondoltsága, minősége, egyszerű és sokoldalú használhatósága, kompatibilitása a Canon EF optikáival feladja a leckét a hagyományos televíziós kamerák gyártóinak bizonyosan.

Akit tehát érdekel a kipróbálás és még nem jelentkezett, ne habozzon tovább, küldjön emailt vagy hívjon fel, hogy megbeszélhessük a dátumot.

Az alábbi linken egy rövid bemutató filmecske található, két hétköznapi felhasználó szemszögéből. Angolul van, de a képek a nyelveket nem beszélők számára is egyértelművé teszik majd tapasztalataikat.

http://thebuibrothers.com/blog/2011/12/canon-c300-day-1-brief-physical-review/

 

One thought on “Kipróbálható a Canon EOS C300 kamera február 22 és március 6 között

Comments are closed.