CES 2012: Új referencia minőségű pro végfok az MC2 Audiotól: S sorozat


Az angol MC2 Audio pro erősítők ma már kultikus hírű MC2 sorozata (1250, 750, 450) eljövendő utódjáról mág régóta pletykálgatnak a bennfentesek.

A januári NAMM kiállításon jelentette be a gyártó az utódot az S sorozatot: S800 és S1400 típussal jelölve. A cél az abszolút kompromisszummentes megszólalás és a megkérdőjelezhetetlen megbízhatóság volt, és a gyártó úgy érzi a tervet sikerült teljesíteni. Még inkább hangzáshű megszólalás, még nagyobb teljesítmény, 5 év garancia, akár áldatlan hangosítási körülmények között is. Tovább fejlesztett AB osztályú üzemmód, a S800 esetében 4 ohmra 950W, a S1400 esetében 1500W teljesítmény jellemzi az új konstrukciót.

Nemcsak a legigényesebb studiók vagy hangosítási feladatok nem jelentenek majd problémát az új erősítőnek, de akár a minőségi high-end audio rendszerekben is megállja majd a helyét az S sorozat. Nehéz elképzelni olyan bonyolult terhelést jelentő hangfalat, aminek meghajtása gondot jelenthetne.

Az eddig is kiváló ár/minőség viszonyt mutató árak valószínűleg nem változnak számottevően a jövőben sem, aki igazi nagyágyút keres megfizethető pénzért, ne keressen tovább.

Műszaki adatok: