CES 2011: új Revolver falba építhető és referencia kategóriájú hangfalak


Az angol gyártó egyre nagyobb választéka jelentősen megújult idén.

Különösen érdekes közülük a falba és falra építhető új AudioVue sorozat és a referencia minőségű hangfalak között is igazi referenciának számító Cygnis Gold.

A falba építhető hangfalak között igazán ritka a legkritikusabb minőségi igényeket is kielégítő típus, a Revolver egyszerre hármat is ajánl. Ha valaki le tud mondani a hangfalak tologatásának örömeiről, akkor a falba építés kiváló megoldás lehet, nemcsak azért mivel nem foglal el helyet a szoba teréből, hanem azért is mert számos akusztikai problémára kínálhat ha nem is teljes megoldást, de legalább gyógyírt. A legkisebb változat két utas, a két nagyobb pedig 3 és alkalmas egészen nagy és egészen kicsi terekben is a kiegyenlített megszólalásra.

A falba épített hangfal könnyed, megfogott mélyhangátvitelével nehéz versenyre kelni hagyományos szobai elhelyezésű hangfalakkal.

A Revolver zászlóshajója a Cygnis Gold. A 15 inches kevlar mélysugárzós hangfal képes bármekkora térben az élő zene hallgatásához hű élményt adni. A 92 dB/W/m érzékenységű hangfal egyaránt jól használható kis teljesítményű csöves és nagy teljesítményű félvezetős erősítőkkel. A keresztváltó külső dobozban került elhelyezésre és a hangfal 120 dB feletti maximális hangnyomásra képes különösebb torzítás nélkül és kiegyenlített hangzásának elvesztése nélkül.