Mától szombatig élnek a Zu hangfalakra a Fekete Péntek kedvezmények


Nem érdemes kihagyni.

Formabontó kivitel, nagy érzékenység, műfaj függetlenség – lehet az erősítő kis vagy nagy teljesítményű, csöves vagy félvezetős, végfok vagy receiver, a zene tömörített vagy nagy felbontású master. Nem igazán számít.

 

Ezt írja az egyik első hazai és európai vásárló pár nap használata után:

” Hát az csodás! Magabiztos, erőteljes, dinamikus, férfias hangja van. Óriási szívvel-lélekkel bír és hatalmas tüdővel. Mindig izgalmas, agilis, hangulatos, de sohasem izgága vagy elvékonyodó hangú vagy lapos vagy unalmas. Határtalan dinamikával és bugi-vugi faktorral rendelkezik, megfelelően részletező is. Mindezt lazán, könnyedén, erőlködéstől mentesen teszi. Valódi, konkrét, közvetlen, természetes hangszer- és énekhangokat ad. Imád zúzni, de a lírai, lágy zenéket is autentikusan játsza el. Tökéletesen műfaj- és hangerőfüggetlen, és a lemez minőségére sem érzékeny. Mindegy, hogy CD vagy LP a forrás. Hagyja magán keresztülmenni az ÉLŐ zenét ill. a zeneszerző/zenész mondanivalóját. Annak való, aki azt szereti, ha a szobában zenélnek, aki koncerten az 5. sorba és nem a 35-dikbe szeret ülni. Egyszerűen kívűl esik a hi-fi területén, egy ZENE-reprodukáló eszköz.

Én pont ezt a hangot/zenei kifejeződést kerestem az utóbbi években. Számomra ez a hangsugárzó telitalálat, ennyiért meg főnyeremény. Nem valószínű, hogy 50 éven belül lecserélem, hacsak nem lesz lottó 5-ösöm.”

A Zu-zás úgy tűnik jó dolog 🙂

További információk árakkal, kedvezményekkel a honlapunkon.

http://penna-poor.hu/hirek/m%C3%A1t%C3%B3l-szombatig-%C3%A9lnek-zu-hangfalakra-fekete-p%C3%A9ntek-kedvezm%C3%A9nyek

Akit netalán a fekete péntek mibenléte érdekelne, Szoldán Péter daytrader blogján is olvashat róla, ha esetleg a Google nem lenne a barátja.

http://szoldanpeter.com/tag/black-friday/