A Tv2-nél tüntettek az RTL ellen


Ismét a blogoszféra egy médiaiparral kapcsolatos gyöngyszeme.  A Comment.com blogról, de kommentelni talán nem is érdemes. Úgy szép, ahogy van.

http://comment.blog.hu/2010/09/16/a_tv2_nel_tuntettek_az_rtl_ellen

Rendszerváltók

2010.09.16. 00:33 – szabóZ

Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak azért, mert Vavyan Fable is adhat ki könyveket, arról már nem is beszélve, hogy egy buta vasárnap még mindig jobb egy ponyvaregény, mint egy Heidegger-összes.

De ezek a finnyás tévékerülők sehol sincsenek azokhoz a tüntetőkhöz képest, akik szerdán délelőtt a Tv2 előtt demonstráltak a médiaterror ellen. Ehhez már nemeztarsolyban érlelt ökörség kell.

Az hagyján, hogy sikerült a Heti hetes ellen tüntetniük a Tv2 székháza előtt, rendben nem csak tévét nem néznek, de tévéújságot se, de azért kitalálhattak volna jobbat annál, minthogy előszedjék a 2005-ről megmaradt transzparenseket, és filctollal kihúzták azokat a neveket, akik azóta már sehol sincsenek a médiaiparban. Mint Pintér Dezső egykori Tv2-elnök és Gyárfás Tamás, a kivégzett Napkelte producere.

Külön felhívnám a figyelmet a http://www.fennmaradas.hu cím közé firkantott freeweb szócskára: az elmúlt években ezek szerint már nem futotta a saját domain fenntartására. De tényleg, ezek a transzparensek és persze ezek a tüntetők kinek a pincéjében porosodtak eddig a falnak támasztva? És mégis mi bajuk lehet az EchoTv-vel?