Patricia Barber július 24-i gyulai koncert videó felvétel – Danley hangfalakkal és MC2 Audio erősítőkkel hangosítva


Az eddig “titkos” Patricia Barber július 24-i gyulai koncert videó felvétel (egy nóta sajnos és az sem végig) felkerült a művésznő hazai rajongó tábora jóvoltából Patricia Barber Facebook oldalára.  🙂

http://www.facebook.com/pages/Patricia-Barber/175927204985

Érdemes a videót megnyitni a linken keresztül a youtube-ban és ott átkapcsolni a felbontást 720p HD videóra. Ott pedig ráklikkelni a pop-out gombra (két egymást fedő téglalap a felbontást jelző link mellett), és akkor egy új ablakban felugrik a videó a teljes HD felbontásban és valamivel jobb hanggal.

Az igen kiváló és vadonatúj Canon XF-305 kamkorderrel felvett HD felbontású videó közvetlen linkje a youtube-on:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=Aj9h-IRu4iE&vq=hd720

A hang azért is érdekes, mert a Gyulai Várszínház saját hangfalai és erősítői szóltak, amik Danley SH60 szélessávú és TH115 szub dobozok, a legnagyobb MC2 Audio MC1250 erősítőkkel. A hangkeverést az LV Hang Yamaha LS9 digitális keverője biztosította. Az eső folyamatos fenyegetése és az ezáltal okozott késedelem a beállásban némileg nehezítette a fellépő művészek és a hangosítást végzők dolgát, de azt hiszem így is élmény volt a jazz hétvége minden koncertje, de számomra legfőképpen Patricia Barber és Balogh Kálmán fellépése.