Gulyás István a köztévé vasárnap esti új politikai közéleti műsorának lesz a szerkesztő-műsorvezetője


Gulyás István 2003-tól a Hír Tv valamennyi hírműsorát felügyelte, 2004-ben azonban felmondták a szerződését. Ezt követően az Echo Tv elindításán dolgozott vezérigazgatóként, később pedig a Széles Gábor médiaérdekeltségeit összefogó, vagyonkezeléssel foglalkozó Első Média Holding Zrt.stratégiai vezérigazgató-helyettese lett.

Mindezzel az is eldőlt, hogy végleg megszűnik a Szólás szabadsága című, 2003 óta tartó műsor, amelyet az utóbbi időben Krizsó Szilvia vezetett. Az MTV sajtóosztálya lapunkkal egyelőre csak annyit közölt: a műsornak egyelőre még nincs címe, de hamarosan tájékoztatni fogják a sajtót erről és az MTV teljes őszi műsorstruktúrájáról is.

Krizsó Szilvia egyébként úgy tűnik, marad az MTV-nél, ezt meg is erősítette a köztévé kommunikációs osztálya. Mint mondták: változatlanul fontos feladatokkal számít rá az MTV. Úgy tudjuk, a műsorvezető a reggeli közéleti adásban jut majd szerephez. Akárcsak Obersovszky Péter, aki 1990 és 96 között már dolgozott az MTV-nél, később a TV2-höz igazolt, majd a Klubrádió munkatársa is volt.

http://www.fn.hu//belfold/20100720/jobbrol_erosit_tovabb_mtv/