Avid Media Composer/Xpress Pro és Mojo upgrade Media Composer és Mojo DX rendszerre 33% kedvezménnyel – regisztrált tulajdonosoknak, június 17-ig


Amennyiben még régi Xpress Pro vagy a 3-as verzió előtti Media Composer illetve Newscutter szoftvert használ analóg vagy digitális Mojo –val, akkor elérkezett az idő a továbblépésre.

Az Avid legújabb akciójának köszönhetően több, mint 30% kedvezménnyel lehet a legfrissebb Media Composer 3.5 illetve Mojo DX összeálításra fejleszteni, így a fizetendő vételár

Media Composer régi verzióról: 4.200 Euro plusz ÁFA (6.800.- Euro plusz ÁFA helyett)
Xpress Pro régi verzióról: 4.500 Euro plusz ÁFA (7.300.- Euro plusz ÁFA helyett) .

http://www.avid.com/products/Media-Composer-Mojo-DX/index.asp

Az akció 2009 június 17-ig tart és a vásárláshoz mind a meglévő Media Composer mind az Xpress Pro szoftvernek és a mellettük dolgozó Mojo-nak regisztrálva kell lennie.

A meglévő analóg illetve SDI Mojo használható lesz a jövőben is, nem szükséges a gyártónak visszaküldeni. Az Avid Media Composer Mojo DX Windows és Apple Macintosh gépeken is futtatható. Az új HD-s felvevő rendszerek használatához ideálisnak mondható, támogatja a broadcast és professzionális műsorgyártásban, sőt manapság már a filmgyártásban is használatos fontosabb HD tömörítéseket: HDV, XDCAM-HD, DVCPRO HD, AVC-I és Avid DNxHD formátumokat, így a Sony, Panasonic, JVC, Canon, Ikegami legújabb generációs kameráival is kiválóan használható.

Még szűk egy hét az akció végéig.