Avid Media Composer Mojo DX 33% kedvezménnyel – Mojo SDI és Mojo analóg regisztrált tulajdonosoknak, június 17-ig


Azok a szerencsések, akik az Avidnél regisztrált Avid Mojo és Mojo SDI tulajdonosok, 33% kedvezményt kapnak a gyártótól.  ha átállnak Avid Media Composer Mojo DX utómunka rendszerére.

http://www.avid.com/products/Media-Composer-Mojo-DX/index.asp
A 7010-20460-01 rendelési számú Avid Media Composer Mojo DX szoftver/video processzáló Mojo DX hardver ára így 33% kedvezménnyel 8.300.- Euro plusz ÁFA helyett 5.500.- Euro plusz ÁFA lesz és a legfrissebb 3.5.x szoftver verziót is tartalmazza. A megadott ár a szükséges számítógépet és egyéb kiegészítőket valamint az installációt, betanítást nem tartalmazza, de jó esély van rá, hogy a meglévő eszközök és a megszerzett ismeretek a jövőben is használhatóak lesznek :-).

Az akció 2009 június 17-ig tart. A meglévő analóg illetve SDI Mojo használható lesz a jövőben is, nem szükséges a gyártónak visszaküldeni. Az Avid Media Composer Mojo DX Windows és Apple Macintosh gépeken is futtatható. Az új HD-s felvevő rendszerek használatához ideálisnak mondható, támogatja a broadcast és professzionális műsorgyártásban, st manapság már a filmgyártásban is használatos fontosabb HD tömörítéseket: HDV, XDCAM-HD, DVCPRO HD, AVC-I és Avid DNxHD formátumokat, így a Sony, Panasonic, JVC, Canon, Ikegami legújabb generációs kameráival kiválóan használható.

media_composer_mojo_dx

További szintén június 17-ig tartó akciókról már korábban adtunk hírt:

https://koscsof1.wordpress.com/2009/05/15/avid-akciok-a-negyedev-vegeig/