MAXXimális tudású HD videó szerver


Az idehaza is több televízió által is használt 360 Systems Imageserver szerver család legújabb immáron HD – ben működő tagja a Maxx 2400 HD. Meglehetősen nagy tudású szerkezet.

prod_2400hd_diagram

Egyidejűleg két bemeneti csatornán tud felvenni és 4 csatornán kijátszani. Szimultán.

JPEG2000 tömörítést használva bármilyen minőségi vagy tárolási igényt ki tud szolgálni a HD produkciós folyamatban, a digitális mozik képminőségét és tömörítési eljárását kínálva a broadcasterekenek.

12 TB RAID-6 védelemmel ellátott háttértár van a “házon” belül, így akár egy teljes havi műsort 24 órában kiváló minőségben tud tárolni. A rövid anyagok kijátszásakor is sokrétűen használható, hiszen az Imageserver-nél már megszokott módon kulcsjelet és kitöltő jelet is adásba juttat szimultán, HD-ben, két különböző kimenetet elhasználva a célra, de a sport közvetítéseknél és a lassításoknál sem vall szégyent egy közvetítőkocsiban.

Bonyolult és drága automatizációs rendszert sem kell feltétlenül megvásárolni mellé, egyszerű ámde hatékony saját playlista kezelése a hazai televíziók többségének az igényét ki tudja elégíteni. Olyan áron, ami még nálunk is megfizethető és a szolgáltatásokkal, minőséggel tökéletesen arányban van. Magyarországon már 2005 óta használnak Imageserver szervereket több televízióban is.

További információ a gyártó honlapján.


http://www.360systems.com/products_highdef.html